Левски направи специална презентация за цените на билетите и ВИП зоните на новия Сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“. Разяснението беше публикувано на официалния профил на „сините“ във „Фейсбук“.

СЪОБЩЕНИЕТО НА ЛЕВСКИ
Уважаеми „сини“ фенове и бъдещи посетители на стадион „Георги Аспарухов“, имаме удоволствието с настоящата презентация да ви разясним разположението, ценовите категории и пропускателния режим на новоизградения Сектор „А“.

Съоръжението разполага с 8 блока, 3 ВИП ложи и 1 прес-бокс. Специално за оставащите до края на сезона срещи, ще бъдат пуснати в продажба и билети за прес-бокс-а, който ще се използва от зрители до края на настоящия сезон.

Блокове 7 и 8 са запазени, съответно за ветераните на клуба и състезателите от първият отбор. За ВИП гостите на Левски новият сектор разполага с 3 ложи, които имат достъп до ресторанта на съответното ниво. Обособени са 2 отделни входа централно на сектора, от които с асансьори се стига до съответното ниво.

Досегашните притежатели на ВИП карти, ще могат да наблюдават оставащите 4 домакински срещи срещу доплащане от 200 лв. Стандартната комбинирана цена за ложа ВИП1 е 300. Само първите закупили място във ВИП ложата, ще ползват за оставащите срещи до края на настоящия сезон, безплатно парко място на алеята пред Сектор „А“. Парко-местата са силно ограничени. Единичната цена за ВИП ложа 1 е 90 лв на среща.

Сектори от 1 до 6 са достъпни с единични или сезонни билети. Номерацията е стандартизирана – четните блокове са от към сектор „Б“, съответно нечетните от към сектор „Г“. Посетителите ще влизат през 4 входа, разположени фронтално на сектора, като всеки може да избере произволен вход. От четирите входа има стълби, които водят до заведенията за хранене и тоалетните. Шест отделни изхода пък водят към съответните сектори на стадиона. Контролът се извършва с единна система на входовете на стадиона и със стюарди на изходите към блоковете.

ПФК Левски ще осигури предимство за избор на място и закупуване на сезонен билет за последните 4 домакински мача за сезона на притежателите на сезонни билети от настоящия сезон, както и на такива за Сектор „А“ от сезон 2012/13.

Централните блокове 1 и 2, които осигуряват най-добрата гледаемост, са с цени както следва:
1. За притежатели на сезонен билет за настоящия сезон за сектор В – 52 лева за 4те срещи
2. За притежатели на сезонен билет за настоящия сезон за сектор Б – 64 лева за 4те срещи
3. За притежатели на сезонен билет за Сектор А – сезон 2012-2013 – 80 лева за 4те срещи
4. Комбиниран билет – 80 лева за 4те срещи
5. Единична цена за билет за всеки отделен мач– 25 лева

Блокове 3 и 4 са с цени както следва:
1. За притежатели на сезонен билет за настоящия сезон за сектор В – 45 лева за 4те срещи
2. За притежатели на сезонен билет за настоящия сезон за сектор Б – 60 лева за 4те срещи
3. За притежатели на сезонен билет за Сектор А – сезон 2012-2013 – 70 лева за 4те срещи
4. Комбиниран билет – 70 лева за 4те срещи
5. Единична цена за билет за всеки отделен мач– 23 лева

Блокове 5 и 6 са с цени както следва:
1. За притежатели на сезонен билет за настоящия сезон за сектор В – 40 лева за 4те срещи
2. За притежатели на сезонен билет за настоящия сезон за сектор Б – 55 лева за 4те срещи
3. За притежатели на сезонен билет за Сектор А – сезон 2012-2013 – 60 лева за 4те срещи
4. Комбиниран билет – 60 лева за 4те срещи
5. Единична цена за билет за всеки отделен мач– 20 лева

Предимство при продажбата на карти и избор на места ще получат притежателите на карти за настоящия сезон, както и притежателите на карти за сектор А от сезон 2012-2013.

За описаните категории продажбата ще стартира ексклузивно на 9 април и ще продължи до 16 април. От 18 април стартира продажбата на карти за четирите оставащи срещи на общо основание, както и билети за срещата с Лудогорец в система на „ТикетПро“.

За следващият сезон 2016/17, само притежателите на карти за Сектор „А“ ще ползват ценово предимство и ще запазят вече избраните места за новия сезон.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!