Феновете на Левски отново правят страхотни жестове на любов към клуба и към заветната цел за спасение. От клуба се похвалиха, че само за 24 часа са продадени над 3000 членски карти "Аз съм Левски". Кампанията стартира вчера, а интересът е огромен.

"Публиката на „Левски“ пише история! За пореден път! За по-малко от 24 часа от старта на кампанията за членските карти „Аз съм Левски“ бяха регистрирани над 3000 поръчки, или повече от 100 заявки на всеки час. Левскарската общност доказа за пореден път, че е несломима и непоколебима.

Благодарим на всеки един левскар, който продължава да споделя енергията си с нас. Благодарим на всеки един, който заяви по категоричен начин своята подкрепа и принадлежност към любимия клуб!

Ние сме убедени, че рекордите ще продължат да падат един след друг, а за да сме в състояние да отговорим на нуждите на всеки един от Вас и възникналите въпроси около кампанията „Аз съм Левски“ Ви предоставяме специални телефонна линия и имейл, чрез които да можете да се свържете с нас.

Може да го направите на +359 2 847 2388 всеки делничен ден от 10:00 до 17:00 часа или чрез [email protected]", написаха от Левски.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​