ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

ПФК Левски отправи молба към феновете си да се въздържат от хулигански, расистки и ксенофобски прояви по време на мача с Ботев (Пловдив). Срещата е утре от 20:00 часа на "Герена", като няма да бъдат допускани фенове в сектор "А" заради наказанието след дербито с ЦСКА (2:0). 

 50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Припомняме, че Апелативната комисия промени санкцията на Левски, наложена по-рано от Дисциплинарната комисия заради бомбичка, която удари физиотерапевта на ЦСКА Иван Христов в дербито между двата тима на 18 септември. 

Очаква се на мача с Ботев утре на "Герена" да присъстват малко повече от 13 хиляди зрители. Ръководството на Левски обаче изразява сериозните си опасения, че може да последва ново наказание при невъздържано поведение на феновете. 

Съобщението от ПФК Левски:

„Левскари,

В събота предстои нов важен двубой за Левски. Да напълним отново стадион „Георги Аспарухов“ в позволения му капацитет и да сътворим поредния „син“ празник.

Молим Ви да подкрепяте любимия отбор без хулигански, расистки и ксенофобски прояви, както и за нулева толерантност към такива. Това вреди на клуба!

Напомняме Ви, че използването на пиротехнически средства, освен че е опасно за живота и здравето Ви, ще донесе солидни санкции на клуба.

САМО ЛЕВСКИ!“.
 

Левскари, В събота предстои нов важен двубой за „Левски“. Да напълним отново стадион „Георги Аспарухов“ в позволения...

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Петък, 7 октомври 2022 г.

 

 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК