Новото попълнение на Левски Хеан Деса се разкая за случващото се откакто пристигна в клуба. Перуанецът първо закъсня за началото на подготовката, след това влезе в конфликт с треньора Люпко Петрович, а накрая и получи контузия, която го вади от терените за месец.
Деса, известен с прякора Лудия, използва социалните мрежи за да се извини за поведението си и да покаже, че си е взел поука.

"Днес стоя и се чудя какво се случва с мен. Дълго време вършех добри неща, но се чуваше лош отзвук. Сега всичко започна отново. Знам точно какво се случва и няма от какво да се оплаквам. Аз съм първият, който трябва да понесе отговорността за "лошата си глава" и неправилните неща, които върша.

Сега не ми остава нищо друго, освен да вдигна високо глава, защото вярвам в себе си и качествата си, а и всички заслужаваме втори шанс. Знам, че много хора вярват в мен, както и знам, че много хора вече загубиха вярата си в мен. На тези, които още не са ме отписали, ще кажа, че ще се борим заедно и няма да свалям гарда си", написа Деса.

Всичко за Първа лига - ТУК
ТВ програма на Първа професионална лига