Капитанът на Левски Николай Михайлов посвети на феновете елиминирането на ПАОК във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. “Сините” завършиха 1:1 на стадион “Тумба” в Солун и с общ резултат 3:1 продължават напред към следващия кръг.

“Искрено се радвам, че успяхме да играем добре, вкарахме хубав гол, защитавахме се добре. Беше малшанс да ни вкарат, но не загубихме и заслужено продължаваме напред. Радостен съм за тези момчета, този отбор премина през много. Знам, че феновете ни подкрепят в България, искам да им благодаря за всичко, което правят за нас. Елиминирането на ПАОК е за тях. Аз съм започнал да играя на тези години, това е уникален опит за младите и да трупат игрово самочувствие. Чака ни път, да се възстановяваме и гледаме следващия мач. Момчетата дадоха всичко на терена. Последните 2 дена имаше уникална концентрация, бяха на 100% концентрирани", сподели Михайлов.

"Вече имаме и класа с чужденците отпред, но не искам да деля, добро представяне, заслужена елиминация на един голям балкански колос. Видяхте, че те накрая също се изнервиха. Титуляри започват млади хора, невероятно е за тях и съм радостен. Цялата фамилия ми е била на “Герена, кръвта ми е синя, юноша съм на този клуб, радвам се след толкова години да съм тук. В 2 мача с ПАОК допуснахме само 1 попадение, едно голямо благодаря на целия отбор във фаза защита, продължаваме да надграждаме. Гледаме да починем, да се възстановим и продължаваме напред”,  добави стражът на "сините" след мача в Солун.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа