Попълнете търсена ключова дума или фраза

Михайлов: Феновете ще ни липсват, готови сме за добър резултат

https://blitz.bg/sport/levski/mikhaylov-fenovete-shche-ni-lipsvat-gotovi-sme-za-dobr-rezultat_500576.html Blitz.bg/Sport

Знаем какво да очакваме утре – една хубава европейска вечер, сподели вратарят

снимка: LAP.bg
1 от 1

Капитанът на Левски Николай Михайлов заяви, че има малко напрежение преди реванша с ПАОК от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите утре вечер от 20:30 часа в Солун. "Сините" спечелиха с 2:0 в първата среща на "Герена".

„Обстановката е нормална, подготвени сме добре за мача. Следва последна тренировка и дано сме здрави за утре. Знаем какво да очакваме утре – една хубава европейска вечер. Подготвени сме за добър резултат и след първия мач целта ще е да се класираме напред. Винаги има малко напрежение преди такива мачове, но това е нормална част от нещата – трябва да го има преди подобни срещи, за да се държат нащрек играчите“, започна вратарят.

„Подготвили сме се добре за утре, както казах. Естествено феновете ще ни липсват, но усещаме тяхната подкрепа през цялото време от България. Трябва да излезем горди и с високо вдигнати глави от тази среща. Казах го преди първия мач, че който не може да играе под напрежение, значи не е за Левски. Това е мястото на Левски – в Европа, в борба за титли и купи. Поели сме по този път и се надявам утре да вземем добър резултат, за да зарадваме привържениците“, завърши Михайлов. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Още по темата

Коментирай

1 Коментар