Извелият Левски в срещата с Лудогорец Живко Миланов коментира загубата в Разград. "Сините" отстъпиха с 0:1 в срещата от 11-ия кръг на efbet Лига. "Момчетата се представиха добре с оглед на последните резултати и напрежение. Дадоха всичко, каквото могат. Знаехме Лудогорец по какъв начин играе. Най-добрият отбор в България през последните години. Oпитахме се да се противопоставим, но това са ни силите. Пропука се неопитността, и то за пореден път. Трима човека в линията на защита са на по 20 и няколко години, дойде им в повече. Нормално е, но им казах, че трябва да има концентрация", коментира Миланов. 

"Последните мачове ние сами се бием с елементарни грешки. Надяваме се следващите дни, месеци да се поизчистят тези неща. Имат потенциал тези момчета и трябва да им се дава шанс. Все пак това е Левски и тук никой не ти дава толкова много време", продължи той.

"Чак нещо толкова много не сме променили. Опитах да вдъхна кураж на момчетата. Сега всички ги нападат, но знаете ситуацията в клуба каква е. Вижда се светлина в тунела, а това за един футболист е най-доброто нещо. Всеки иска да работи в нормална обстановка. Това е отбор на три месеца. Ако погледнем другите тимове - играят по 2-3 години заедно. Надявам се в предстоящите мачове да извлечем максимума", каза бившият капитан на Левски.

"Последните 4-5 мача благодаря на Георги Тодоров, че се опита да ме вкара в обстановката, но вече започвам да свиквам. За момента изпълнявам тази длъжност да водя отбора. А кой ще е треньор и кога ще дойде, е въпрос към господин Сираков", добави Живко Миланов.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството