Треньорът на Левси Николай Митов коментира убедителната победа с 5:0 над Локомотив (Пловдив). Над всички днес беше Божидар Краев, който вкара четири гола. "Поздравявам футболистите за желанието, което показаха, за победата, с която зарадваха нашата публика. Получиха се нещата, но има още доста за работа и този резултат няма как да ме заблуди. Имаме доста работа, но съм най-доволен от желанието на футболистите, от волята на играчите и желанието за победа. Има неща, които трябва да ги чистим, мислим вече за мача с Лудогорец в петък”, коментира Митов.

„Краев оползотвори труда на целия отбор, да продължава по същия начин. Той е играч с големи качества, където го поставиш, е силен. И има нюх за гола, той е млад футболист, само работа, да помогне на Левски да си върне позициите като отбор, а иначе с труда и работата, които показва, ще отиде да играе в Европа на високо ниво”, каза треньорът.

„Имаме моменти, когато младите да играят. Преценихме така в този мач, Стаси Иванов добре се включи, Алекс Боримиров, Иво Найденов... Има ли моменти, в които преценим, ще им даваме шанс за изява. Даром няма да даваме нищо, Левски е голям клуб и тук всеки трябва да си заслужи мястото", изтъкна Митов.

„С Лудогорец ще излезем с респект. С всеки отбор Левски ще играе за победа и борба от първата до последната минута в името на Левски. Мислим вече за другия мач. Работи се и за селекцията. Сега трябва да трупаме точки, увереност в играта, победи...", продължи треньорът на "сините".

Относно бъдещето на Антонио Аниете и Георги Костадинов, Митов отговори: „Това са неща, които първо ще се съобщят в клуба. Не мога да го изказвам аз на пресата, не е коректно. Моето желание е всеки футболист да ми покаже, че иска да играе в Левски и има качества да играе в Левски.”

 

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига

Всичко за Първа лига