ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след победата с 4:1 над Вихрен Сандански. Специалистът показа недоволство от лошия терен в Сандански и от това, че тимът му е получил гол от статично положение, но определи успеха като напълно очакван.

Победата за Левски е първа от началото на октомври (1:0 над Ботев Пловдив), след което тимът записа пет равенства и две загуби.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Стана добър празник за град Сандански. Където е Левски – има празник. Всички наши фенове от южната част присъстваха. Изхабихме малко нерви. Притеснително е, че получихме гол от статично положение. Нормално бе да спечелим с оглед разликата в класите. За мен бе по-важно да видя характер и амбиция. Като завършване – отбелязахме красиви голове, дай Боже да даде самочувствие. Нека не се помпаме – рутинна елиминация“.

„За контузии не съм се притеснявал. Притесняваше ме, че нямаше качество на футбол. Чарът на Купата е, но трябваше да се положат повече усилия, за да изглежда теренът по-добре“.

„Беше нормално да прекъснем негативната серия. Оставаше и да не победим отбор от трета дивизия. Едно е да не биеш с добра игра, друго е да не биеш отбор от Трета лига. Отбеляза красив гол Роналдо, но с оглед пропуските предните мачове, този гол изглеждаше хубав“.

„Имаме пауза, трябва да намерим духа и амбицията. Гордият Левски, както казвам. Лудогорец има сериозни резултати и играе хубав футбол. Ясно е, че ще се представят добре. При нас амбицията чупи резултатите, обратно е някак. Отговорих дали съм щастлив на „Герена“, заяви Мъри след мача.



Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК