ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде традиционната си пресконференция преди домакинството на ЦСКА 1948. Срещата от 16-ия кръг на Еfbet Лига е утре от 17:30 часа на "Герена".

"Не очаквам да има голяма разлика от първия мач, очаквам да има разлика в резултата. Загубихме, въпреки че бяхме цяло първо полувреме с човек повече. Надявам се да покажем нашия стил на игра и да спечелим утре. ЦСКА 1948 израсна много през тази година. Направи впечатляващи резултати. Победиха нас, направиха равен с хегемона Лудогорец. Всички отбори, които са в челото, имат шансове да са шампиони. Трябва ни постоянство в резултатите. Трябва да ги подобрим, за да сме претенденти за нещо", каза Стоилов.

Той обясни за контузените си футболисти. "Ивелин Попов няма да вземе участие в мача с ЦСКА 1948, предполагам, че ще пропусне и гостуването на Черно море. Би трябвало да е на линия за Спартак (Варна). Ще трябва други футболисти да играят и да се представят по най-добрия начин. Хосе Кордоба трябва да тренира и да вземе участие в мача утре", каза Мъри.

 Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Трябва да има футболен реваншизъм във футболистите. Всичко останало ще е несериозно за Левски. Последните един-два мача достатъчно реално оценихме възможностите си. Левски е задължен да играе добре и да печели. Ще има и грешки на растежа, но трябва да се покаже характер“, продължи Стоилов.

"Моето лично мнение е, че Виктор Кашай не е проблемът на българския футбол. Някои хора злоупотребяват с позиции и власт. Понякога тук някой, на който не можем да му влияем, ни е неудобен. Най-големият проблем е, че се опитва да се влияе на съдиите. Нагла грешка е, когато ВАР се прави, че не вижда. Не трябва да обръщаме голямо внимание на съдиите, а те трябва да спрат с нагаждачеството. Смениха се безброй ръководители на съдийството. Кашай е много неудобен за някои хора, които измислят всякакви лъжи за него. Постигнал е много в спорта. Моята истина е, че той е най-малко виновен. Винаги търся вината първо в себе си“, добави специалистът.

„Мисля, че футболистите имат напрежение. Може да се преодолее само с победи. Необходим е характер. Някои от играчите са млади и тепърва започват да правят авторитетна футболна кариера. Нормално е да нямат постоянство. Рано или късно Левски ще бъде в борбата за челните места с тези футболисти и едно-две попълнения. Много лесно беше, когато имаше позитивизъм. Имаме някакъв план, който следваме. Трябва да спасим Левски от всякакъв вид проблеми. Трупал съм победи и тук, и на други места. За мен не е важно колко победи има Мъри Стоилов. Ще спазваме финансовите рамки, без значение какви ще са резултатите. Не обещавам лъжливи резултати, а работа. Видяхте, че можем да печелим купи и да отстраняваме големи отбори. Няма да извивам ръцете на Левски, за да изглежда, че Мъри Стоилов е най-големия треньор. Все още имаме неща, които трябва да изчистим“, подчерта спецът.

"Любо Пенев е треньор, който обича да играе футбол. След като сме в челото, трябва да показваме добра игра и да има футболно шоу. Очаквам да стане емоционален и добър мач за хората. ЦСКА 1948 взе добри чуждестранни футболисти и вече са сред добрите отбори", завърши Станимир Стоилов.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК