ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Българският футбол трябва да се обедини и да изисква от държавата по-добри условия. Това призова треньорът на Левски Станимир Стоилов. Според него първенството трябва да бъде подновено през март.

„Футболните хора, футболният съюз, клубове да се обединим, да създадем една стратегия и план, в който да включим държавата - ако иска доброволно, ако не, ще протестираме за по-добри условия", каза Стоилов пред БНТ.

 50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

"Февруари месец няма кой да дойде на стадиона, като температурите са -10, понякога дори -15 градуса. Лесно иначе да се „лежи“ на програмата, но футбола е бизнес. В България има два терена, които са с отопление. Другите всички терени са направени като по трудово обучение. Лесно е да стоиш на бюрото и да казваш нещо, но трудно е за тези, които работят. Аз нямам толкова голям зор да работя в българския футбол. Най-лесният отговор е „не може да стане“. Левски иска да направи футболен бизнес, а това няма как да стане като играе на -10 градуса и ледена пързалка", коментира още треньорът на "сините", които преди дни се завърнаха от лагера си в Дубай. 

При подновяването на първенството другата седмица Левски ще домакинства на Черно море във Велико Търново - на 11 февруари (събота) от 17:30 часа.

Станимир Стоилов потвърди новина за ръководен пост, говори за мечта ВИДЕО

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК