ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след победата на “сините” с 2:1 над дубайския Ал Насър. Това беше първа контролна среща за "сините" през 2023 година, а Марин Петков блесна с два гола.

Специалистът оцени представянето на тима си като добро, но посочи и проблемите на тима си и поиска повече по отношение на контрола на топката, футболната увереност и самочувствието на играчите.

"Стана добра проверка срещу доста сериозен противник. На моменти, особено в началото, не бяхме достатъчно концентрирани, въпреки че отбелязахме двата гола. След това до края на първото полувреме изцяло владеехме инициативата. 

През второто полувреме дадохме инициативата на противника, но като желание и като за първа контрола смятам, че има добро. Но трябва да работим още върху контрола на топката, върху футболната увереност и самочувствие. Беше важно футболистите да изиграят по 45 минути, даже добавихме тази контрола допълнително, за да имат повече играчи игрови минути. 

Toп Коефициенти за efbet Лига!

Трудно мога да дам някакви оценки, защото само двама играха в по-дълъг период от време, 45 минути не са някакво мерило, което можем да кажем точно кондиционно как сме. Още повече климата - вечерта винаги е по-хладно, динамиката е по-голяма, по-лесно се тича на такъв климат. 

Добро представяне за нашия отбор общо-взето. Новите попълнения се стараят, трябва да се опитат да подобрят още малко динамиката, агресията в играта си, но добро начало и за тримата. Работата, която трябваше да свършим до този етап, сме я свършили. Продължаваме да се готвим и да работим за шампионата", заяви Станимир Стоилов в Дубай.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК