ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Треньорът на Левски (София) Станимир Стоилов и ръководството на клуба се срещнаха с фенове на тима в Карлово преди днешния приятелски мач между Левски (Карлово). Мъри обяви, че вижда обединение около клуба, но подчерта, че Левски все още не е спасен.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Изключително радостен съм, че гостуваме на левскарски град. Още повече, че Карлово е родният дом на наши патрон. Почти всяка година Левски трябва да гостува в Карлово, най-вече заради Васил Левски. Сега поводът е неприятен. Всички имате възможността да наблюдавате отбора и докъде са неговите възможности.

Постепенно тази година отборът започна да си връща лицето, което искаме да виждаме всички левскари. Моята амбиция и моите желания бяха насочени към работа и честност към левскарите. На този етап се опитваме да ги спазваме. Имахме положителни емоции благодарение на привържениците и хората, които вярват в Левски. Виждам обединение около клуба. Направиха се значителни инициативи от привърженици, клуб и спонсор.

Едно е да купуваме билети и артикули, друго е да имаме ангажимент с името и лицето си в Сдружението. Аз и моето семейство сме членове на Сдружението. Знам, че най-важната част за привържениците е отборът им как изглежда на терена. Смятам, че никой от нас не може да се срамува от представянето на отбора.

Опитваме се всячески клубът да бъде стабилизиран. Изчистиха се огромни задължения. Не мога да кажа, че отборът е спасен. Откъм играта на терена аз имам по-големи мечти. В момента отборът играе с по-голяма амбиция и желание. Играчите дават максимума от себе си във всеки мач".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК