ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира последната контрола на тима с деветкратния шампион на малайзииския Джохор, прекратена при 0:1 заради сблъсъци на терена в 53-ата минута.

Мъри изрази задоволство от играта на своя тим и отбеляза, че срещата правилно не е била доиграна.

Toп Коефициенти за efbet Лига!

"Ясно е, че беше по-добре да прекратим контролата, отколкото да продължават тези изблици на нерви.

Получи се добра проверка в първите 45 минути. Имаше повече напрежение от нужното, особено от противника. Част от нашите футболисти се поддадоха на провокациите. В тези мачове искам само да се играе футбол, а не да се стига до такива неща. Доволен съм от това полувреме, което изиграхме. Някои наши стари слабости се появиха. Като ритъм и динамика съм доволен. Трябва да се по-уверени при подаванията. Не трябва да се поддаваме на емоциите. Постоянните фаулове развалиха ритъма на играта. Получиха се хубави 45 минути“, започна Стоилов.

„Имаме проблеми с тримата защитници, които са травмирани. Надявам се някои от тях да се върнат в следващите ден-два.. За момента няма да правим нито входящи, нито изходящи трансфери. Подготовката премина пълноценно. Доволен съм от условията, бяха перфектни. Свършихме работата, която трябва. Важното е, че работата донякъде е свършена. Футболистите на Левски трябва да бъдат максимално отдадени. Трябва да стартираме с необходимото желание“, каза още Мъри.

 Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК