ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ето какви прогнози дадоха за мача участниците в Efbet Лига - играта на Букмейкър БЛИЦ!

Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след победата с 1:0 над Берое като гост. Специалистът упрекна тима си в недостатъчна динамика в атака.

Той коментира и намаленото наказание на Левски (затваря се само сектор "А") за хвърлена бомбичка по физиотерапевта на ЦСКА Иван Христов  в дербито, спечелено от "сините" с 2:0.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Не съм доволен. След като казват, че няма доказана повреда на лицето, трябваше да отменят наказанието, както при други отбор.

Аз не съм доволен, колкото и да искат да си мислят, че съм доволен. След като няма доказателства, наказанието трябваше да бъде отменено и тези хора трябваше да бъдат на стадиона. Левски е продал около 6 хиляди карти. Тези хора трябваше да си гледат мача и голяма част от тях са в Сектор „А“. Такива соломоновски решения не обичам да се взимат във футбола. След като шефът на Апелативната комисия казва, че няма доказателства за повреда, нормалното решение беше отмяна, а те какво ще си мислят не ме интересува“.

„Ще ни липсват феновете от трибуната. За мен това е най-важната трибуна, защото е направена по европейски стандарт, близо е до терена и създава атмосфера. А и голяма част от картите, които са продадени, са на тези места. Футбол без привърженици, това не футболът, който аз искам да гледам. В България се чудим как да си слагаме сами бариери, за да няма достатъчно фенове – лимит на билети, затваряме ги в клетки, не ги пускаме, 10%, 2%. От незнание или неискане да се промени правилникът, се правят неща, които не са за доброто на футбола. Левски е продал 6 хиляди карти, направете си сметка за какво става въпрос“.

„Може би всички трябва да сме по-гъвкави – и ние, и федерацията. Да проведем разговори, да седнем на една маса един път завинаги. За мен това наказание има и по-лесно решение – или голяма финансова глоба, или без публика. Решавай! Ако си отбор, който разчиташ на подкрепата на феновете си, те ще си платят грешката, която са направили и ще пуснеш публика. Или пък не плащаш паричната глоба и затваряш стадиона. При всички положения под никаква форма не толерирам и аз хвърлянето на предмети, бомбички и т.н. Това един път завинаги трябва да спре по стадионите, за да не се стига до наказание или инциденти. Но заради един или двама човека от 25 хилядна публика не можем да лишим минимум 6 хиляди картодържатели. Второ, там има органи на реда и охранителни фирми, на които всеки клуб плаща и моето мнение, че трябва да се търси отговорността основно в тях. Затова се плаща, за да няма проблем. За какво плащаме тогава охрана и на полицията като няма никаква поделена отговорност? Тогава и аз мога да ги пускам с каквото си искам, даже и с гранотомет на стадиона", заяви Мъри и продължи за двубоя в Стара Загора.

„Труден мач, доволен съм от победата. Нашият отбор се представи според очакванията. Леко лежерно, нямаше агресия в атака и в защита. Игра достатъчно, колкото, за да спечели. Трябва да имаме повече динамика, повече агресия, за да вкараме втори гол. Въпреки че нямаше проблеми пред нашата врата, трябва да играем по-добре”, коментира Стоилов.

„Думата лежерно не е най-точната. Трябваше повече футболна агресия, имаше леко разконцентриране. Нямаше живец и амбиция. Играхме просто, за да вземем трите точки”, каза още специалистът.

„Ранният гол дойде навреме. Трябваше да натиснем по-агресивно в атака, за да вкараме втри гол и да затворим мача. Имахме положения Стилът на Левски трябва да бъде доста по-динамичен. Очаквам да играем добре пред нашата публика. Очаквам всички футболисти да подобрят агресията и динамиката в събота. Имаме достатъчно време, а да играем по най-добрия начин.В линията на защитата се справихме добре, но не можахме в предни позиции да бъдем по-агресивни, за да отнемаме топката”, допълни наставникът на „сините”.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК