Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след победата с 2:0 Ботев (Пловдив) в мач от 18-ия кръг на българското първенство.

„Доволен съм и от победата, и от играта. Може би най-доброто ни първо полувреме през този сезон. Имахме леки проблеми в началото на втората част, но след това заиграхме в добър стил. Мисля, че победата е заслужена за нашия отбор“, каза той минути след края на мача и подчерта добрата игра на тима си през първата част.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Можем да го оприличим като образцово полувреме. Отнемахме топката и играехме бързо. За да може да се каже, че е еталон, трябваше да вкараме още 1-2 гола, за да затвърдим добрата игра“.

„Ботев е сериозен отбор. Искахме да сме близо до тях, да им отнемаме топката, да блокираме тяхната комбинативност и се справихме, за което поздравявам момчетата“, коментира плана си за противодействане на Ботев Пд треньорът на „сините“.

„Днес подобрихме това, което ни липсваше в предишните мачове. Атакуващите футболисти се представиха добре в защита и участваха дейно в играта в защита и затова съм доволен от тях“, констатира Мъри.

„Нормално е да търсим победа срещу по-сериозните противници, особено на „Георги Аспарухов“. Ние сме Левски и тук не трябва да се страхуваме от никого. Сега трябва да подобряваме игровия си стил и облик“, завърши Станимир Стоилов.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022