ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Треньорът на Левски Станимир Стоилов отговори по любопитен начин на журналистически въпрос дали все още идва тъжен и без настроение на "Герена". 

"Горе-долу - да. Нещата трябва да се подобрят", каза Мъри на пресконференцията си преди гостуването на Хебър. Мачът в Пазарджик е утре от 14:15 часа, а Левски е без победа в първенството в 11 поредни срещи.

Стоилов изрази сериозните си притеснения, че "сините" губят все повече точки и са назад в класирането.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

"Където и да гостува Левски, винаги е празник, което е добре за футбола. Единственото негативно в нашия отбор е, че не сме печелили от дълго време. Нормално е утре да имаме голяма амбиция. Хебър също е отбор, който се бори и успя да победи Славия в „Овча купел“. Футболистите трябва реално да оценяват ситуацията и да знаят, че лесни победи няма. Очаквам футболен празник и очаквам нашите футболисти да играят на максимум. Тогава нищо няма да зависи от Хебър“, коментира Стоилов.

"Мачът с Лудогорец беше труден, динамичен, интересен. Но 5 дни са достатъчно дълго време. Ще има поне една промяна заради наказанието на Ивелин Попов. Ще видим за други, но 5 дни са достатъчно голямо време за възстановяване на играчите. Би трябвало мачове с Лудогорец да ти дават реална представа докъде си стигнал, а и самочувствие. Очаквам футболистите да достигнат максимума от възможностите си в мача с Хебър. Досега само с Лудогорец играхме на максимума от възможностите си. Очаквам да играем с амбиция, характер и да зарадваме хората с победа", каза специалистът.

"Когато терените бяха неприятни, ни беше по-трудно да отбележим гол. Специално за мача с Пирин имахме 4-5 положения, които трябваше да бъдат реализирани. Джевад Ел Джемили се старае много, той е тук само от седмица. Рикардиньо бързо влезе в стила и начина на игра. Отборът трябва да създава повече положения. Централният нападател зависи от останалите. Трябва да създаваме, за да може той да бележи", продължи треньорът на Левски.

"Явно, че нашите конкуренти печелят мачовете, а ние губим ненужни точки. Първо трябва да започнем да побеждаваме и след това да мислим за трето, четвърто или седмо място. Това са места, които дават право на участие в Европа или за бараж", каза още Мъри.

"За мен най-важно е, че привържениците са на стадиона. Винаги има дискусии и спорове. Вече казах какво е моето присъствие тук и как присъствам. Вече официално се знае сумата, която дължим на държавата - на НАП. Трябва да мислим за решаване на проблемите. Платените служители сме тук, за да казваме мнението не когато ни освободят, а сега. Най-важно е да се защитават интересите на Левски. Надявам се всичко да върви в полза на Левски. Когато има напрежение, не се отразява добре”, добави Стоилов.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023