ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Треньорът на Левски нормално не бе доволен от резултата на тима му, но намери добри думи за желанието и агресията при футболистите си след равенството 1:1 срещу Локомотив (Пловдив) на "Герена" и третия пореден мач без успех за "сините".

"Аз видях реакция в отбора. За нас е по-лесно да създаваме положения, отколкото да вкарваме. Локомотив (Пловдив) също игра добре, получи се добър мач, битка", беше първият коментар на треньора след мача.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Имахме 5-6 чисти голови положения. Не успяхме да вкараме повече от един. Повече от тези ситуации не виждам какво можем да направим. Нормално е да има и психическа затормозеност пред гола. Не мисля, че има спад във формата на бразилските ни футболисти. Те работят добре, тренират много. Трябва да започнат и да вкарват, защото те са опасните ни футболисти. В този мач нямахме и варианти в атака, беше само Марин на пейката. Илиян получи болки в глезена и не успя да вземе участие", призна Стоилов.

"Имам забележки и при играта с топка на централните ни защитници. Направихме една грешка в линията на защитата и тя веднага беше наказана. Това не стана при нашите съперници. На нас ни трябват 5 положения, за да вкараме един гол. Каквото сам си направиш, никой не може да ти направи. Това е положението. Трябва да работим с тези футболисти. И евентуално по-късно да добавим повече класа и варианти, най-вече в атака", завърши Станимир Стоилов.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК