ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Треньорът на Левски Станимир Стоилов бе разочарован след загубата с 1:2 при гостуването на Славия в най-старото столично дерби, което бе отложено от третия кръг. Мъри заяви, че поражението е заради елементарни грешки, които не отговарят на отбор с такива амбиции.

"Причините за загубата са изцяло в нас и в мен. Не намерихме решение срещу групираната игра на Славия в собствената им половина и на контрите им. Имахме ситуации при 0:0, а в такива мачове те трябва да се използват, иначе става все по-трудно и по-трудно. Не бяхме и добре настроени за този важен мач, което е моя вина", заяви Станимир Стоилов след мача.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Допуснахме леки голове и не си реализирахме положенията. В такива мачове или трябва да вкараш още първото положение, или да не допускаш леки голове. Това бе важен мач и не ми харесаха амбицията и агресията ни. Допуснахме елементарни, обидни грешки за футболисти на Левски.  Нямаме много време за работа, тъй като играем през три дни. Загубихме двубои в столицата и това не е нормално за отбор с нашите цели. Може би трябва да ги сваля, защото за момента не можем да скочим толкова високо. Не сме изиграли чак толкова мачове, за да се оплакваме. Загубихме заради характера и амбицията, които днес не бяха на ниво. Като кондиция така и така протичахме нужните километри. Идеите в подаванията ни бягат. Тези неща искат време. Явно, че въпреки желанието ми да играем още по-агресивно, не се получават нещата, ще видим как ще се поправят", добави наставникът на "сините".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК