ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Tреньорът на Левски Станимир Стоилов не бе доволен след победата с 1:0 срещу Ботев (Пловдив) от факта, че играчите му са били прекалено нервни. Мъри е категоричен, че отборът може да играе значително по-добре. За наказанието на тима да бъде затворен Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" наставникът добави, че не му харесват "половинчати решения" и попита: Какъв беше смисълът от затварянето на най-красивия сектор?

„Доволен съм от амбицията и желанието на отбора. Важна победа срещу сериозен противник. Ботев игра динамично и агресивно. Стана двубой, който си заслужаваше да бъде наблюдавам. Имахме ситуации, в които трябваше да решим мача, но влязохме леко в напрежение. Можем да играем значително по-добре. Бяхме прекалено нервни, за да спечелим на всяка цена. Очаквам по-качествена игра, за да се развиваме откъм завършваща фаза. Имахме положения, но не ги реализирахме“, каза Стоилов и коментира проблема в завършващата фаза.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Винаги сме пропускали ситуации и преди не сме вкарвали всичко. Само с работа можем да решим такива проблеми. Футболистите се стараят. Искам повече футболно самочувствие. Те знаеха, че беше важна победата. Трябва хем да печелим, хем да показваме добра игра“, продължи Мъри и даде мнението си за представянето на Сонко Сундберг и дебютанта Абдулахи Шеху.

„Очаквах да му бъде по-тежко на Сонко Сундберг. Той е изключително важен играч с увереността си и контрола на цялата защита. Далеч е от оптималната си спортна форма. Когато няма травми, играе значително по-добре и при изнасянето на топката. Лек мач за Шеху. Показа лекота в действията си. Има много неща, които трябва да подобрява, но такива мачове за него не трябва да са проблем“.

„Левски и публиката са едно цяло. Играчите играят максимално мотивирани, като феновете са на стадиона. Какъв беше смисълът от затварянето на най-красивия сектор? Половинчати решения не ми харесват. Левски и публиката гледат в една посока. Всички ги интересува Левски да играе гордо и да печели. Би трябвало да издържим на сгъстената програма. Футболисти, които не проведоха пълноценна подготовка като Петрис, отново получиха проблеми на полувреме. Имаме достатъчно играчи. Въпросът е всеки един мач да играят на максимално ниво“, завърши Мъри.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК