Треньорът на Левски Станимир Стоилов не остана никак доволен след загубата на "сините" от Черно море с 0:1 в елитната efbet Лига.

"Мисля, че стана мач на битка повече, на желание. Отборът, който реализира след една индивидуална проява, спечели мача. Отговорихме на битката, но не сътворихме нищо в атака, изключвам няколкото възможности в края. Трябваше да играем по-добре по фланговете, не се получи нашата игра в атака според мен. Играхме повече с дълги топки, искахме на фланга, но фланговите играчи не можаха да създадат достатъчно напрежение за противника, не ни се получи", сподели Мъри след мача на "Тича" във Варна. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Има какво да надграждаме, трябва доста да работим. С оглед на терена бяхме избрали такъв състав, Костадинов игра на нетипична позиция. Не бяхме затруднени от това, че бяха с двама нападатели, във фаза "атака" играта няма да ни се подобри, ако защитниците не подобрят играта си. Не трябва да ни притеснява, че са с двама нападатели - и с двама, и с един, и с четири, ние сме тренирали и знаем как да реагираме. Създадохме една-две ситуации само, за да искаме да спечелим мача", добави Станимир Стоилов.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022