ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира нулевото равенство с Лудогорец в срещата от 21-ия кръг на Еfbet Лига. "Сините" продължиха черния си рекорд от вече 11 поредни мача в първенството без победа. 

Попитан каква е целта пред отбора му този сезон, Мъри шокира с обяснението: "Да не изпаднем!". 

"В интерес на истината стана хубава футболна битка. Равенството е справедлив резултат. Беше важно да се справим след последните два неудачни мача. Когато имаме добри терени, можем да създаваме конкуренция на най-добрите отбори в България. Доволен съм от желанието и амбицията на футболистите. Големията ни проблем бяха завършващите подавания и удари. Имахме агресия и стабилност в защита. Положенията на Лудогорец дойдоха след наши грешки в подаванията, което е наша стара слабост“, каза Стоилов минути след края на мача.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

"Това е футболът. Без Левски и феновете му няма шоу. Добър терен за игра и футболна битка. Това вдига нивото на футбола и го правят по-гледаем и по-скъп", каза Мъри.

„Имаме добри флангови играчи. Жереми Петрис още е в лошо кондиционно състояние, но рискувахме с него. Когато двамата ни крайни защитници са здрави,  няма нужда да играем с петима в защита. Срещу нас беше един сериозен отбор. Винаги е удоволствие да се гледа мачът, когато играят Левски и Лудогорец“, коментира той.

Стоилов каза, че футболистите не са засегнати от проблемите по високите етажи в клуба: „На футболистите задачата им е на терена, да се борят за Левски. Този отбор има по-висок праг, могат да се развиват. Трябва да подобрим качеството на играта. На футболистите всичко им е наред и затова във всеки мач трябва да играем все по-добре и по-добре“.

По повод продължаващата серия от мачове без победа, която вече е 11 двубоя, Мъри обясни: "Нормално е да има напрежение. В предните мачове беше по-лесно да победим, но терените не бяха толкова добри, а на лошите терени не проявихме нужния характер. Срещу нас обаче имахме сериозен противник и е трудно да победиш“.

„Дълги години не исках да се връщам в Левски, защото се оправдаваше начинът на управление. Левски трябва да се управлява по левскарски. Ако ние не ги решим, ще си поемем отговорността. За играта негативите носим аз като треньор и футболистите“, каза той. 

"Вярвам, че ще се върнем на победния път. След като Левски е толкова обичан, следван и подкрепян от своите привърженици, е нормално да се вдигнем. Има хора, които не спат, за да помагат на клуба. Любовта е по-голяма от омразата и някои лични интереси на някои хора. Време е кой каквото е направил... А и може някой да се сети да си оправи дълговете", каза още Стоилов на прескоференцията си. 

"Защо да не ви отговарям сериозно", обърна се треньорът към репортер, на когото по-рано каза, че Левски ще се бори да не изпадне.

"Истината ще я кажа скоро. Вчера отговорих на този въпрос. Ще покаже фактите, реалните цифри, какво се е случило", допълни Станимир Стоилов. 

"Не се заяждам, казах ви, че се борим да не изпаднем", добави Мъри.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

 

Стоилов: Стана хубава футболна битка, ще се върнем на победния път

️ Стоилов: Стана хубава футболна битка, ще се върнем на победния път #ВсичкиЗаедно #АзСъмЛевски #ЛевскиЕВечен

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Вторник, 28 февруари 2023 г.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК