Кипърски гранд и турски клуб стоят между Левски и Хали Тиам. Чужденците следят изкъсо ситуацията между халфа и „сините“, пише „Меридиан Мач“. На „Герена“ си признаха, че до този момент не могат да намерят общ език с него. Сенегалецът бе един от първите играчи, които получиха предложения за нов договор заедно с Живко Миланов. 

Капитанът на „сините“ преподписа в навечерието на Нова година и ще остане до края на следващото първенство. Тиам, който също е сред основните играчи, трябва да реши скоро дали това ще стане факт, или Левски ще трябва да премине към резервен вариант, за да подсили халфовата си линия.

Тиам още през лятото беше спряган за трансфер в Турция, но до такъв не се стигна. Сега обаче ситуацията е различна. Договорът му изтича през лятото и вече е свободен да води преговори с други отбори. В Кипър пък са се сетили за него покрай истерията, която предизвика фен на АПОЕЛ. Запалянкото разбуни духовете, след като хвърли фалшива бомба в мрежата с измислена оферта към Станислав Костов. Последният първи поднови договора си с Левски. Това стана още през есента.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020