Eдин от трансферните провали на Левски - вратарят Мартин Полачек, направи скандално изказване, нападайки бившите си съотборници от "Герена". Пред медия в родината си словакът наговори негативни неща по адрес на "сините" и вече бившите си работодатели от българския клуб.

Полачек каза, че е останал изключително изненадан от победата на Левски в първия мач срещу Ружомберок от Лига Европа. "Сините" спечелиха с 2:0 преди седмица, а днес домакинстват в реванша на "Герена" от 19:30 часа. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Бившият ми отбор не спечели нито един от мачовете в подготовката си. Освен това играта му също не бе добра. Затова смятах, че ще се надяват най-много на минимална загуба на "Под Чебрат". Името на Левски е много по-силно от това на играчите му. За толкова кратко време, колкото бях там, се смениха четири треньори, а след моето напускане минаха още двама", коментира Полачек пред sport.sk.

"Не мога да кажа, че в Левски имах труден период. Бях там до март, а след това си тръгнах и се прибрах в Словакия, където тренирах в родния Прешов", каза още здравенякът.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери