ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Увеличават се проблемите за мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков след поредицата слаби резултати на тима. "Сините" паднаха с 1:2 от Славия в събота на "Герена" и вече в седем поредни двубоя в първенството нямат победа.  

 50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Очаква се на Сираков да бъде поставен ултиматум на предстоящото Общо събрание на клуба. Както вече стана ясно, сбирката ще се проведе утре от 11:00 часа на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов". 

Наско Сираков с декларация след поредния резил

От сдружението "Левски на левскарите" ще поискат Сираков да предостави план за погасяването на многомилионните дългове на клуба и да разкрие дали и как ще бъдат вкарани свежи средства в клуба. Ако това не се случи, легендата ще бъде призован да депозира мажоритарния си пакет акции. 

Припомняме, че тарторът на "синята" агитка Любомир Костадинов вчера се нахвърли на собственика на Левски и обяви, че само двама човека работят в клуба - Станимир Стоилов и Ивайло Ивков. За Сираков Любо Младежа написа: "“собственикът” (Раев) по цял ден седи в клубния магазин и да пуши цигари". 

Венци Стефанов пред БЛИЦ: Има Господ! Левски вече не е дразнител

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК