Левски е на път да договори първото си лятно попълнение. Очакванията на "Герена" са клубът да привлече национала Илиан Илиев-младши от Черно море. Това обаче ще се случи само ако в близките дни "сините" имат нов собственик. При такъв развой, на треньорския мостик ще застане Станимир Стоилов. Именно Мъри настоява за привличането на офанзивния халф. Специалистът вече е водил разговори с Илиев. Заради интереса на наставника към него младокът вече е отхвърлил две предложения от чужбина, пише "Тема Спорт".

Атакуващият полузащитник израсна много в последната година под ръководството на баща си Илиан Илиев-старши. Халфът се наложи като несменяем титуляр в тима на "моряците". Той взе участие в 27 шампионатни срещи, като във всичките бе в стартовата единайсеторка. Младши отбеляза и два гола. Наред с това взе участие в 1 мач за Купата на България. 

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Изявите му не останаха незабелязани от националния селекционер Ясен Петров. Той го поивка за световните квалификации с Швейцария (1:3), Италия (0:2) и Северна Ирландия (0:0). В първия от тези двубои Илиан дебютира за "трикольорите" - влезе като резерва 20 минути преди края. Сега той е част от повиканите за контролите със Словакия (1:1), Русия (5 юни) и Франция (8 юни). Очаква се да се появи на терена и в някои от оставащите две приятелски срещи. 

Левски има интерес и към защитника Хосе Кордоба, който напусна Етър. Приоритет на "Герена" е и задържането на близнаците Борислав и Радослав Цоневи, Мартин Райнов и Андриан Краев, както и на чужденците Звонимир Микулич и Драган Михайлович.