Бившият треньор на Левски Антони Здравков призова за търпение към Петър Хубчев. Героят от САЩ`94 е заливан с критики след загубата от Берое с 1:3. Здравков защити колегата си и посъветва ръководството на "сините" да му даде повече време.  

"Моята гледна точка е една-единствена. За поредна година се закъснява със селекцията за изграждането на един отбор. Освобождават се футболисти, които още могат да дадат на Левски. В същото време се взимат играчи, които не познават обстановката, имат нужда от адаптация, а се чакат бързи резултати. Няма как да се случи. Случва се да загубиш, но има разлика в начина, по който се стига до загубата. Не мога да кажа дали Хубчев ще има картбланш, това си зависи от ръководството на клуба, което е ново. Ако са убедени, че е техният човек, са длъжни да му дадат шанс", коментира Здравков при гостуването в Актуално студио "Дерби" с водещ Георги Симеонов - Мейса.

"Хубчев е последователен треньор, върви крачка по крачка", каза спецът.

Бившият наставник на Лудогорец коментира и равенството 0:0 между "орлите" и ЦСКА. "Двата отбора бяха предпазливи, не рискуваха много. Двубоят нямаше решаващо значение, както беше в края на миналата година. Заради това може би двамата треньори бяха предпочели предпазливостта. Има такива мачове - треньорите да имат една идея, а на терена да се получи друго. Новите играчи на Лудогорец ще имат нужда от време да се адаптират, като класа, организация и всичко. Лудогорец се различава от всички останали отбори в България. Играчите, когато дойдат в България, трябва да се приспособят с нашата действителност. У нас се играе труден футбол. Не сложен, а труден. Когато дойдат тук футболистите се сблъскват с различен футбол, тук се изправят срещу отбори, които се затварят срещу Лудогорец. Новите играчи в Лудогорец са свикнали на открит футбол в своите страни, където играят, а тук е различно", добави Антони Здравков. 

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020