ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Националният клуб на привържениците на Левски излезе с официална позиция, с която настоява срещата с ръководството на клуба в сряда да бъде достъпна за всички фенове и медии. Подобна декларация по-рано днес пуснаха и от "Левски на левскарите". 

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Припомняме, че мажоритарният собственик на Левски прие поканата за среща с феновете, но при условие, че двете организации (НКП и "Левски на левскарите") излъчат по трима представители, а сбирката се излъчва на живо по Левски ТВ без присъствието на журналисти.

Позицията на НКП:

"Над 10 активни регионални структури на „Националния клуб на привържениците на Левски“ от цялата страна поканиха официално Мажоритаря на ОТКРИТИ срещи с местните Левскари, на които той лично да обясни какво е състоянието на „ПФК Левски“ след напускането на Мъри, предшествано от отстраняването на Ивков и Ганев.

Поканите съвпаднаха с посещението на същия този Мажоритар в 2-3 града, където с плоски блъфове пързаляше наивна и предварително селектираната публика да си купи „незаконни“ акции на петорни цени.

На поканите Мажоритарят отвърна с контрапокани фенклубовете да излъчат по двама-трима представители и да ходят на среща в клубния офис. Много по-лесно е да изстреляш двама-трима в орбитата и те оттам да обясняват на останалите какво светло бъдеще ни чака, отколкото да се изправиш пред хората и открито и честно да говориш за проблемите на клуба.

"Управленският титан" начело на „ПФК Левски“ днес предприе същата маневра в отговор на поканата на „НКП на Левски“ към него след последната му изявява, която протече в компанията на двама служители на генералния спонсор. А именно за среща ОТКРИТА и пред медиите.

И още нещо смехотворно: Срещата, пише Мажоритарят, щяла да се снима от клубната телевизия. Да, но ние си спомняме, че служители на „ПФК Левски“ цензурират критични мнения към ръководството в социалките на „ПФК Левски“, така че нямаме доверие в обективното отразяване на среща в подобен формат.

Затова, г-н Мажоритар, ние ще се отзовем на посочената дата в конкретния час на Герена. Очакваме и хората, които имат желание и възможност да те чуят и видят на живо какво имаш да ни кажеш също да се отзоват на поканата.

Ще настояваме достъп до срещата да имат и всички медии и конкретно флагманът на свободната журналистика Валентин Грънчаров".