Считаният за ново попълнение на Левски - Вендерсон де Фрейтас Соарес – Цунами, пристигна тази сутрин в София. 25-годишният бразилския защитник ще премине медицинските прегледи, преди да парафира с клуба от "Герена".  

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Левски е гигантски отбор за България. Имам много положителна информация за тима и за играчите в него. Знам, че някои от тях имат много опит. Предпочитаната от мен позиция е на ляв защитник, но нямам проблем да играя и на друг пост", коментира бразилецът пред БНР на летище "София".

"Важното е да бъда полезен за отбора и да дам приноса си за доброто представяне на Левски в първенството. За моя бивш бразилски съотборник Велтон нямам сведение дали също ще дойде в Левски", каза още Цунами. 

Той разкри защо го наричат така: "Преди като подрастващ футболист играех на друга позиция и вкарвах много голове. И заради това ме нарекоха Цунами".

Междувременно БЛИЦ научи, че бразилецът е имал оферти и от китайски тим, откъдето са му предлагали почти двойно по-голяма заплата. Той обаче предпочел Европа пред първенството на азиатската страна. Новината със сигурност ще изненада приятно феновете на Левски.