Ръководството на Левски е забранило достъпа на сдружение „Левски на левскарите“ до офиса им на стадион „Георги Аспарухов“, съобщиха от организацията.

По-рано днес феновете обясниха, че на 24 май официално ще открият новия си обект.

Представители на сдружението бяха част от протестиращите фенове, които застанаха на вратата пред сектор "Б" преди мача на Левски срещу Черно море, поради което срещата се забави с близо 15 минути.

Съобщението от „Левски на левскарите“:

„Уважаеми Левскари,

С решение на ръководството на ПФК Левски от 13.05.2024г. е забранен достъпът на сдружението „Левски на Левскарите“ до офиса на стадион Георги Аспарухов.

Абсолютно очакван ход на провалилите се „управленци“ на нашия Клуб. Ръководството на Сдружението незабавно се съобрази с нареждането на Клуба и изнесе и малкото останали вещи от офиса на стадиона, с което и официално приключи преместването на административното част на „Левски на Левскарите“ в новото ни студио на ул. „Поп Богомил“ № 39.

Разбира се – не сме и очаквали друго от „нашия“ пазител, мажоритар, орденоносец и неговите придворни.

Можете да ни изгоните от помещението, но никога не можете да ни изгоните от НАШИЯ КЛУБ, НАШИЯ ОТБОР и НАШИЯ СТАДИОН!

Само ЛЕВСКИ!“.

 

Уважаеми Левскари, С решение на ръководството на ПФК Левски от 13.05.2024г. е забранен достъпът на сдружението "Левски на Левскарите" до офиса на стадион Георги Аспарухов. Абсолютно очакван ход на провалилите се "управленци" на нашия Клуб. Ръководството на Сдружението незабавно се съобрази с нареждането на Клуба и изнесе и малкото останали вещи от офиса на стадиона, с което и официално приключи преместването на административнaтa част на "Левски на Левскарите" в новото ни студио на ул. "Поп Богомил" № 39. Разбира се - не сме и очаквали друго от "нашия" пазител, мажоритар, орденоносец и неговите придворни. Можете да ни изгоните от помещението, но никога не можете да ни изгоните от НАШИЯ КЛУБ, НАШИЯ ОТБОР и НАШИЯ СТАДИОН! Само ЛЕВСКИ!

Публикувахте от Левски на Левскарите в Петък, 17 май 2024 г.