Един от най-добрите треньори в юношеския футбол напуска академията на Левски. Става дума за Борислав Кьосев, който водеше набор 2007 в последните месеци.

Преди това младият специалист бе начело на родените през 2002 година. Кьосев даде път на много момчета, които вече правят първите си стъпки в професионалния футбол. Негово откритие е Мартин Петков, който вчера се разписа срещу Ботев (Пловдив) (2:2), пише Dsport. При него са тренирали още направилият дебют в Левски Костадин Илиев, Богдан Костов, който игра в няколко контроли за мъжете, Хари Денков, който записа мачове за Царско село при Любо Пенев, вторият вратар на Монтана Петър Петров и др.

Борислав Кьосев е човекът, който привлече на "Герена" Патрик-Габриел Галчев, който преди това работи с него в ДИТ.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Специалистът е поредният треньор, който си тръгва от школата на Левски след Йордан Петков, Красимир Петров и Захари Сираков.

Желанието на Кьосев е да стартира работа в мъжкия футбол. Той е юноша на Левски и бе наставникът с най-дълъг стаж на "Георги Аспарухов" от всички в школата.

Тимът на Левски, родени през 2007 година, е на първо място в първенството, като няма допусната загуба, а за Купата на България е на четвъртфинал.