Феновете на Левски от фракцията "Blue Boys Петрич" скочиха на футболистите. Привържениците са разочаровани от равенството 2:2 с Ботев (Пловдив) и отбелязаха, че част от чужденците в състава на Славиша Стоянович не оправдават очакванията. 

След поредните загубени точки в първенството безидейните от "Герена" са на деветото място в класирането, което логично никак не се харесва на привържениците, милеещи за любимия си клуб. 

Публикуваме написаното от запалянковците на страницата им във "Фейсбук":

"Левски разочарова за пореден път, след като завърши при резултат 2:2 срещу Ботев (Пловдив) на "Герена".

Момчетата на Славиша Стоянович не впечатлиха с игра и напълно закономерно спечелиха само точка от този двубой. Точни за "сините" бяха Найджъл Робърта и Мартин Петков.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Продължаваме да недоумяваме как голяма част от тези играчи са се озовали в нашия клуб. Кой ги селектира и по какви критерии биват привличани в Левски!? 

Ние разбираме много добре състоянието, в което се намира клуба и сме съпричастни с него, но някои от тези футболисти (чужденци) дойдоха през зимата и към момента с нищо не показват да са по-добри от останалите. А уж щяхме да привличаме чужденци, само ако са много по-добри и могат да направят разликата. За огромно съжаление обаче тези не са такива. 

Все пак нашата работа е да подкрепяме Левски и ние ще продължим да го правим с всички възможно сили и по всеки един възможен начин. Но в същото време не можем да премълчим факти като тези, които вярваме, че правят впечатление на всеки "син" привърженик, който следи клуба по-отблизо. САМО ЛЕВСКИ!".

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството