ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новото попълнение на Левски Фабио Лима даде първото си интервю пред клубната телевизия на „сините“. Бразилецът говори и за семейството си, обяснявайки колко братя и сестри има.

"Искам да благодаря на Господ за възможността и шанса, който имам. Това е изключителна привилегия и съм много щастлив, че съм тук в този голям отбор. Това са първите ми впечатления. Това ме задължава, както и в Бразилия, да давам най-доброто от себе си във футболния си живот, за да може заедно да имаме успех“, каза Лима за първите си впечатления от Левски.

Ще ви падне шапката! Вижте рекордната заплата на новия бразилец в Левски

„Роден съм в Жоао Песоа - красив град в Бразилия. Там започнах да се занимавам с футбол. Имам голямо семейство, имам петима братя и една сестра. Непрекъснато сме в комуникация, те се вълнуват какво се случва с мен. Наистина имам много сплотено и добро семейство, благословен съм от Господ с това семейство. Всеки ден ми звънят, питат ме какво правя", разказа бразилецът. 

  Топ Коефициенти за Спортни Залози!

"Всичко е ново и започвам да се адаптирам, но тук намерих доста приятели от своята родина. Бях добре посрещнат и с всеки изминал ден се чувствам все по-добре“, доволен е Лима от първите си дни в клуба.

Футболистът разказа как е дошло предложението от Левски и как е решил да го приеме. "Честно казано, как започна всичко. Аз бях заспал вкъщи и това бе едно от най-щастливите и хубави събуждания, когато се обади мениджърът ми и каза, че иска да ме види, и че е дошла оферта за мен от Левски. Наистина се оказа нещо интересно и предизвикателно за клуба. Проучих клуба, гледах доста от мачовете, стадионът е пълен, впечатли ме атмосферата и това оказа голямо влияние за решението ми“.

„Нямах много контакти с тях, това е нормално, но не е тайна, че имах контакт с техен агент. Играл съм срещу Уелтон и Цунами и впечатленията, които придобих, се свързаха с мен. Говорих с тях преди да дойда. Казаха ми, че градът е много хубав и много спокоен, а феновете са много страстни и верни на отбора и го поддържат непрекъснато“, разказа още Фабио Лима.

„Това са първи приятелски, контролни срещи. Те са трудни, защото са в началото на подготовката. Преминавайки във втория етап на подготовката, с времето ще навлезем в ритъм, но вървим в правилния начин, това е пътят“, каза той за подготовката на тима.

„Мисля, че се справям добре, разбирам какво иска от мен и мисля, че всичко ще се получи както трябва“, каза футболистът за работата си с треньора Николай Костов.

Той каза с кои от новите си съотборници общува най-често. 

„Най-голямото предизвикателство и постигната цел беше да дойда тук. Винаги казвам и ще се опитам да дам най-доброто от себе си, това е най-голямото предизвикателство. Няма да липсва желание, воля от мен да се раздавам на терена“, призна Лима.

Той не скри вълнението си от първия си мач на стадион „Георги Аспарухов“: „Наистина съм нетърпелив да дойде този момент. Това ще е най-важният момент във футболния ми живот и една сбъдната мечта“.

„Искам да им кажа, че Фабио Лима вече е тук и обещавам да дам най-доброто от себе си и да им донеса много радост“, завърши Фабио Лима.