Защитникът Иван Горанов се завърна в Левски, съобщиха от клуба. Левият бранител подписа договор със "сините", след като се споразумя с Наско Сираков. 

29-годишният Горанов се завръща на "Герена" като преотстъпен за една година от белгийския Шарльороа.

Първо в БЛИЦ: Нов играч пристига утре в Левски

Юношата на клуба има зад гърба си 108 мача със синята фланелка, в която е отбелязал 4 гола.

За първия отбор прави дебют на 2 април 2011 г. в шампионатен мач срещу Видима-Раковски. През летния трансферен прозорец на същата година преминава в тима на Берое, с който подписва договор за срок от три години. С беройци печели Купата и Суперкупата на България за 2013 г.

В края на 2013 г. преминава в Литекс, като подписва договор за три години и половина, а през лятото на 2016 г. преминава в Локомотив (Пловдив).

На 13 юни 2017 се завръща в родния Левски. Подписва договор за 3 години и се налага като титулярен ляв бранител. На 18 април 2018 отбелязва първия си гол със синята фланелка срещу ЦСКА. На 8 август 2018 удължава контракта си с 3 години.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Става капитан на „сините“ и получава повиквателна за националния отбор на България, за който дебютира на 6 септември срещу Словения в мач от Лигата на нациите. Превръща се в несменяем титуляр и един от най-постоянните играчи на Левски, а през 2020 година преминава в Шарльороа, откъдето се завръща отново при „сините“.

„ПФК Левски приветства с добре дошъл отново на „Герена“ Иван Горанов и му пожелава много щастливи мигове със синята фланелка", написаха "сините".

Efbet Лига - сезон 2021/2022