Патрик-Габриел Галчев заяви, че Левски може да се бори за титлата и даде своето обяснение за разликата в представянето на тима през първата и втората част на мача срещу Славия (2:0) на "Герена".

"През първото играхме много по-добре, отколкото второто. Натрупа се умората, която се бе събрала във футболистите, които бяха с националните отбори. Може би защото не бяхме заедно и в повечето време имахме само два дни за възстановяване. Може би второто наистина натрупахме умора, но най-важното е, че победихме, взехме трите точки и сега предстоят още 3 тежки мача. Трябва да се възстановим за тях по най-добрия начин и да победим", сподели Галчев след мача.

"Със сигурност ще се възстановим за срещите с Лудогорец и ЦСКА, това са дербита и умът действа така, че изчиства умората. Очаквам и в трите мача да победим. Ние сме Левски и винаги се борим за победата. Предстоят ни мачове с трите най-добри отбора. Това са футболни празници, така че ние ще се борим до последно да победим. Вярваме, че може да победим и в трите мача. Докато математически имаме шанс, ще се борим до последно за титлата, млад отбор сме, искаме да бъдем шампиони. Но ние имаме сили да се преборим“, добави футболистът на "сините".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024