Изпълнителният директор на Левски Павел Колев беше на среща с отбора, след която каза част от нещата, които е говорил с футболистите. Продължила е едва 5 минути. 

Шефът в клуба от "Герена" потвърди, че е възможно "сините" да продадат някои играчи, за да бъдат набавени спешно финансови средства за клубната каса.

Вижте откъде Левски може да очаква пари, за да закърпи двата края

"Поговорихме с футболистите на спокойствие в съблекалнята. Мисля, че така беше честно спрямо тях, за да бъдат наясно каква е ситуацията. Нямаше въпроси от тяхна страна. Треньорът говори преди мен и беше по-спокоен от мен. Аз също съм спокоен, не съм притеснен“, каза изпълнителният директор на Левски.

"Възможно е да се стигне до продажба на играчи. Конкретни оферти няма за момента. Възможно е да се закрепи бюджета с нови спонсорски договори и рекламни договори. Няма вариант да не доизкараме сезона. Ако трябва, ще доиграем сезона с тези, които останат. Няма вариант да не завършим сезона", подчерта Колев.

Само в БЛИЦ! Цялата истина за милионните дългове на Левски преди и след Васил Божков

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Винаги има вариант някой футболист да напусне. В очите на един професионален футболист може да видите много неща. Аз само им говорих за пет минути. Не е моя работа да ги анализираме. Важно е да ги видите на тренировка и какво ще направят в събота на мача. Дано да са кучета. Аз също така смятам", каза шефът. 

"Има много спекулации относно това дали ще остана в клуба. Четох, че са ме отписали. Аз съм тук и няма да мръдна, докато не се стабилизират нещата. Това също има казах", допълни Павел Колев, който добави, че няма комуникация със собствениците на Левски. 

"Беше декларирано, че Националната лотария ще продължи финансирането, но е малко неясна формата. Може да е с по-малко средства, може и да е без никакви", завърши Колев. 

БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020