Изпълнителният директор на Левски Павел Колев не бе чул за подадената оставка от треньора Георги Тодоров, но коментира ситуацията пред журналистите след загубата на „сините“ с 1:2 от Черно море на „Герена“.

"Аз не знам да има оставка. Ще се съберем Управителния съвет и ще говорим по въпроса. Няма да коментирам под влияние на адреналин. Ще преспим и ще мислим. Предполагам, че и Наско Сираков трябва да вземе отношение, той трябва да вземе решението. Нямам желание да си споделям мнението по въпроса какво се случва на терена. Не е уместно. Хората са изнервени, достатъчно дават за клуба през седмиците и месеците. Отборът не се отплаща поне като желание. Изиграхме прилично първо полувреме, а през второто е един сценарий на абсурда, не мога да си обясня", каза Колев след срещата.

"Не мога да коментирам какво е казал Георги Тодоров. Няма как кризата да не дава отражение, но трябва да попитате футболистите. Със сигурност обаче не е основният фактор. Левски много пъти в историята си е имал периоди, в които не е бил в цветущо състояние, а е постигал убедителни победи. Не знам да има конфликт между треньор и футболисти. Не мисля, че са ескалирали нещата дотам. По-далеч съм от отбора, но не мисля, че има такъв конфликт. Аз ще ви кажа моето мнение. Смятам, че като треньор на Левски трябва да защитаваш играчите във всяка ситуация и да можеш да поемеш отговорност. Не съм съгласен с него. Решението ще се вземе от УС и най-вече от собственика", добави Колев.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига