Треньорът на Левски Елин Топузаков говори след успеха над Черно море с 2:1 на стадион „Георги Аспарухов“ в двубой от 33-ия кръг в efbet Лига.

Специалистът бе попитан дали е виждал дошлия вчера и заминал си по-рано днес негов заместник Саво Милошевич, който в понеделник или вторник трябва да подпише и да бъде представен в Левски.

Топузаков обяви, че той и тимът му ще дадат всичко в оставащите два мача до края на сезона, като подчерта, че е на "Герена", за да помага и да не допусне срив след напускането на Станимир Стоилов.

„Имахме голямо желание и себераздаване от страна на футболистите, които се бориха за отбора докрай. Стигнахме до ценна победа. Не изглеждахме по най-добрия начин игрово, но трите точки бяха изключително важни, защото след 10 дни всички ще помнят само резултата. През няколко периода от мача дадохме инициативата на Черно море и не бяхме толкова ефективни. Черно море не случайно е в първата шестица. Имаше надборване, надлъгване и надиграване и в края ние сме щастливи“, коментира Елин Топузаков.

„Линията на нашата защитата стоя близо до вратата ни и халфовете и крилата трябваше да помагат в много ситуации. Позволихме много стрелкови опасности пред нашата вратата. Имаше го спортния шанс – не го отричам“, каза още той.

„Мисля, че Рикардиньо се справя изключително добре и головете му говорят за неговата форма. Адаптационният му период мина гладко, а головете ще му вдигат тепърва неговото самочувствие“, уверен е старши треньорът на Левски.

„Не съм имал допирни точки със Саво Милошевич днес, аз си бях тук на стадиона. Аз съм тук да свърша работа. Станимир Стоилов създаде и изгради отбора, а аз съм тук да не се получи срив. Готов съм винаги, когато Левски има нужда от мен да се отзова“, заяви Елин Топузаков.

„Предстоят две дербита до края на сезона, в които всичко може да стане, а нашият отбора ще играе освободено и ако заслужаваме – ще погледнем и към третото място“, завърши старши треньорът на Левски.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023