Футболистът на Левски Ивелин Попов говори след успеха на Левски над Ботев (Враца) с 2:0 на стадион „Георги Аспарухов“ в двубой от 23-ия кръг в efbet Лига.

„Едно добро първо полувреме изиграхме, но имахме леко отпускане през второто. Пропуснахме да решим по-убедително мача. Ботев Враца имат добри футболисти и можеха да върнат попадение. Всеки гол носи повече самочувствие, а това би ни върнало към победите. Днес се получиха доста интересни неща, хубави голове. През седмицата работихме добре всички и днес отговорът е на лице. Надявам се да продължаваме така. През следващата седмица ни очаква тежък съперник и само с победи и характер бихме печелили трите точки, и така бихме стигнали до Европа“, каза опитният футболист на Левски.

На въпрос относно дали случващото се в Левски влияе по някакъв начин на футболистите и съблекалнята Ивелин Попов отговори: „Няма да коментирам случващото се извън терена“.

„Иска ми се да бъдем по-отговорни и да не разчитаме на другия, все пак сме отбор и си помагаме, но нека играчите да слушат повече треньора, ръководството и по-опитните футболисти“, завърши Попето.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023