Треньорът на Левски Георги Тодоров ще има нови главоболия и тежки задачи за решаване преди последния мач от сезона срещу Локомотив (Пловдив). Двубоят е на "Герена" в утре (12 юли) от 21:00 часа.

За мача с Лудогорец Тодоров можеше да разчита едва на 17 здрави футболисти. За двубоя със "смърфовете" от сметките отпада и Деян Лозев, който е наказан за една среща. Така ще се наложи групата да бъде попълнена от още юноши, пише "Тема Спорт".

В момента извън сметките на Тодоров са Холмар Ейолфсон, Симеон Славчев и Станислав Иванов. Първият със сигурност ще пропусне последния двубой, докато въпросителните около другите двама все още са големи. "Сините" ще направят всичко възможно, за да възстановят крилото, но ако има дори и малки съмнения, че не е напълно здрав, няма да се рискува с включването му в групата. Той трябва да е напълно готов за старта на новата кампания.

В същото време виртуалните билети за последното домакинство на "Герена" срещу Локомотив (Пловдив) не вървят с голямо темпо, но все пак от ръководството се надяват, че феновете ще се активизират в следващите дни.

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020