ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Защитникът на Левски Келиан ван дер Каап изненадващо не намери място в групата за домакинството на Ботев (Враца), което е днес от 18:45 часа. "Сините" обявиха преди часове, че Николай Костов ще разчита на 18 футболисти за мача от петия кръг в Efbet Лига без да дават подробности защо нидерландецът отпада за двубоя.

БЛИЦ разбра, че няма стряскаща новина при Ван дер Каап и той не е контузен. Напълно здрав е, просто му е дадена почивка. Решението е на треньора Николай Костов.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Нидерландският защитник се превърна в титуляр след трансфера на Ноа Сонко Сундберг в Лудогорец. Ван дер Каап игра по цял мач в последните двубои на "сините" и Костов е преценил, че е по-добре да съхрани силите му за реванша с Апоел (Беер Шева). Решителният мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите е в четвъртък (17 август) от 20:00 часа (0:0 в първата среща). 

Отново на разположение на Костов е Кристиан Димитров, който вече е възстановен. Заради травми двубоя с Ботев (Враца) пропускат Жереми Петрис и Марин Петков.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!