ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков се появи днес на "Герена", разбра БЛИЦ от сигурни източници.

Босът на "сините" беше в чужбина в последните дни, което стана ясно от публикации на съпругата му Илиана Раева в социалните мрежи. 

Още след завръщането в България Сираков се е отправил към "Герена", за да следи случващото се в клуба. Той днес е посетил съблекалнята и е провел разговор с футболистите преди тренировката им. 

 50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

БЛИЦ разбра също така, че Сираков смятал да смени курса и вече щял по-често да бъде до отбора, който повери на Елин Топузаков. Топчо зае горещия стол на Станимир Стоилов след решението на Мъри да си тръгне от "Герена". В неделя "сините" имаха възможност да победят ЦСКА в дербито, но пропусната дузпа от Ивелин Попов в 90-ата минута ги разочарова. 

Бомба в БЛИЦ: Загърбиха предупреждение от Мъри и Левски си изпати

Тази вечер новата синя организация „Бъдеще за Левски – Бизнес клуб” ще стартира официално. Както вече стана ясно, сдружението бе учредено от Сираков и от председателя на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров. В него ще попаднат по-платежоспособните фенове на клуба. 

„Бизнес клуб „Левски“ има удоволствието да Ви покани на своето официално откриване. Очакваме Ви този четвъртък, 20 април, от 18:30 часа, в бар Black & White в Grand Hotel Milennium Sofia“, отправиха поканата от клуба. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК