Новото попълнение на Левски Радослав Цонев говори пред клубната телевизия, след като подписа договора си и официално се завърна в клуба.

"Много съм щастлив и се чувствам много добре. Винаги съм следял мачовете на Левски и всички новини около клуба. В Италия се научих на много неща. Играх 4 години там. Израснах в доста аспекти. Развих се както футболно, така и като личност", каза Цонев.

"Амбиции винаги имам. Очакванията също са ми големи. Надявам се да сглобим добър отбор и след това да дойдат резултатите. Радвам се, че Боби вкара гол. Щастлив съм, че вкара гол. Нямаме закачка кой ще вкара повече. Най-важното е да помагаме на отбора. Головете са на заден план. Впечатленията ми от състава са много добри. Всички се раздават в тренировките и се надявам това да го пренесем на мачовете", допълни футболистът.

Всички момчета са позитивно настроени, дано го пренесем това и в официалните мачове. Благодаря на левскарите за подкрепата към мен и брат ми. Дано ги зарадваме с нещо, което заслужават, а именно Купата или шампионата", заяви Цонев.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​