Изпълнителният директор на Левски Павел Колев отговори на важни въпроси за бъдещето на клуба при гостуването си в Дарик радио.

Колев беше категоричен, че въпреки всички финансови проблеми, "сините" не предвиждат обединение с друг клуб и прибавяне на тире към името, или поне това няма да стане, докато той е в клуба.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Не толкова категоричен беше отговорът му на въпрос дали има възможност и трябва ли Левски да започне от долните нива на българския футбол.

"Не обмисляме вариант Четвърта дивизия. Въпросът е по-обширен и трябва да се постави на дискусия. Казвам категорично, е ние като ръководство в момента не обсъждаме такъв вариант. Ако бъде поставен в левскарската общност, трябва да бъде единно, общо решение. Хубаво е хората да се запитат дали не е по-добре да се направи рестарт и да решат как трябва да се развива най-популярният клуб в България и той да се върне към ценностите, с които е създаден.

Огромна част от левскарите в момента, или са забравили, или никога не са знаели за тези ценности. И това е проблем и ние го виждаме на базата на разделението сред феновете. Защото кризата не е само финансова, тя е и ценностна. В социалните мрежи са много активни, но на стадиона ги няма. Това не е обвинение към тях, по-дълбоки са нещата", отговори Колев.

Ето какво каза Павел Колев по въпросите с финансовото състояние на клуба - Виж тук!

БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020