Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов говори за предстоящото гостуване на Бока Хуниорс в България. Както вече стана ясно, "сините" организира мач в памет на иконата Георги Аспарухов-Гунди. Двубоят ще е по повод 75 години от рождението му, което бе чествано вчера - 4 май. 

Грандиозният двубой на Левски срещу аржентинския колос ще бъде на 19 август на Националния стадион "Васил Левски".

"Тук и съдбата беше благосклонна към нас. Възможността изникна почти спонтанно, свързана с тяхното пътуване в Европа. Те търсеха възможност да направят още един демонстративен мач в Европа. Ние пък търсехме вариант, в който да отбележим в средата на лятото 75-годишнината на Гунди с едно по-интересно събитие, така че просто звездите се подредиха по правилния начин за нас", коментира Красимир Иванов.

Шефът в клуба от "Герена" говори и за подготовката за финала за Купата на България със Славия на 9 май: "Концентрацията е на много високо ниво. Останаха няколко дни до сряда. Очаквам, че особено след мача снощи, каквото е останало да се разпродаде. Въпреки това моето очакване е, че в сряда ще има някаква форма на напрежение, защото 30-40% за такива мачове се продават в последния ден. За хората, които искат да дойдат е по-добре през уикенда са си купят билети."