ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Маркетинговият директор Пламен Петров обяви официално, че напуска Левски. Той управляваше магазина на стадион "Георги Аспарухов", а отскоро бе повишен на директорски пост.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

На този етап не е ясно, защо се е стигнало до оставката, а в социалните мрежи Петров се сбогува с клуба с дълго послание.

"БЛАГОДАРЯ!
Като за начало на този пост искам да изкажа моята дълбока благодарност на всеки човек, който застана зад мен и ми помогна да стигна до тук. Искам да благодаря и на хората, които не повярваха в мен и ме мотивираха допълнително да продължавам да развивам СИНЯТА идея. Смело мога да твърдя, че всичко, което сме постигнали до тук е плод на неуморна работа, чиято цел беше само и единствено стремеж към постигане на това Футболен клуб Левски да бъде на едно по-високо ниво. Най-отговорно мога да заявя, че оставих сърце, душа за Левски София. Благодаря също така на всички замесени ръководители, с които имах възможността да работя, на собственика на Футболен клуб Левски – Наско Сираков, огромно благодаря и на най-големия актив, който един клуб може да има, а именно феновете му и разбира се - екипа, без който нищо от това нямаше да бъде възможно. Не на последно място, искам да изкажа благодарности на всяка една фирма и партньор, които ми се довериха и повярваха в общата ни мисия – да спасим Футболен клуб Левски. Всеки един от Вас ми показа защо Синята идея е най-великото чувство и тя заслужава всичко. Дойде моментът да се разделя с този велик клуб като служител, но завинаги оставам част от него!"
, написа Пламен Петров във "Фейсбук".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК