Националът Симеон Славчев стана втората звезда на Левски, която допусна феновете в своя дом. Преди седмица това стори Холмар Ейолфсон, а след това исландецът предизвика Славчев да поеме щафетата в новата инициатива на „сините“. Халфът показа своето жилище в столицата, както и индивидуалните награди, които е получил през досегашната си професионална кариера.

Освен това Славчев дари фланелката от дебюта си за Левски за инициативата „Един за всички, всички за Левски“, с която се подпомага финансовото състояние на клуба. След това Славчев отговори на въпросите на феновете. 

Мартин Ценов: Преди да дойде в Левски имал ли е оферта от Гриша Ганчев да премине в Литекс?
- Да не задълбочаваме темата. Официална оферта не съм имал.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Димитър Михайлов: Мисли ли да остане в Левски и през следващия сезон, въпреки най-вероятното орязване на бюджета, и да стане лидер на отбора?
- Мите, лидер не се става току-така. Искат се качества, постоянство и правилно поведение, както на терена, така и извън него. След всички тези бури и катаклизми, които се случват напоследък, ще видим кой е лидер и кой не е!

Татяна Кирилова: Защо е толкова трудно да се утвърди футболист в Левски? Изредиха се много чужденци, дори и българи със звезди в техните си отбори и накрая нищо.
- Татяна, малко футболисти осъзнават какво е Левски. Малко от тях осъзнават тежестта и напрежението, които трябва да понесат, за да се справят в клуба. Трудно е!

Иван Иванов: Стараеш ли се да повишаваш индивидуалната си класа извън тренировъчния процес? Как?
- Може да се каже, че съм работохолик. Обичам да оставам след тренировка и да работя индивидуално над себе си, както на терена, така и във фитнеса. Даже прекарвам доста време във фитнеса.

Симеон Симидчийски: Излекува ли се и готов ли да започнеш игра?
- Адаш, все още не!

Иван Шипков: Защо не се получиха нещата в Спортинг (Лисабон)?
- Ситуацията беше следната: треньорът, който ме искаше в отбора Леонардо Жардим, отиде в Монако само месец, след като подписах. Така се озовах в клуб, в който реално треньорът не ме желае. А и много контузии ме отдалечиха от доказването ми в клуба.

Христо Найденов: Беше ли готов да играеш първия мач за сезона срещу Литекс?
- Не, Ице, не бях!

Вальо Стоянов: Кой футболист е твой идол?
- Кристиано Роналдо заради характера и непримиреността си да бъде №1.

Живко Димитров: Какво ти мина през главата, когато разбра за интереса на Левски към теб?
- Пътувам! Това беше първата мисъл.

Въпрос от доста фенове: Кой ти е най-любимият футболист, играл за Левски?
- Бих казал Георги Иванов-Гонзо и Гара Дембеле.

Голяма част от задали въпроси питат: Любима песен на Левски?
- Почвам: „Тим, любим, единствен на света: Той се казва Левски София!“ Друга също така: „Оооо, Левски вековен!“ Друга любима също е: „Да запеем дружно песента за отбора в нашите сърца...“ Доста любими песни имам. Ще ги пеем всички заедно, когато всичко приключи. Надявам се това да е колкото е възможно по-скоро.

Марти: Докъде стигат мечтите ти с Левски?
- Стигат до трофей и отвъд.

Кристиан: Как минава денят ти по време на епидемията?
- Събуждам се сутрин и задължително си играя със сина ми. Стремя се през деня да направя поне две тренировки. Едната от тях да е на „Герена“ с цялото оборудване, което е доста качествено. Стремя се повече да се усмихвам, да гледам положително на нещата и да се грижа за психическото си състояние.

Мартин Борисов: Какво мислиш за феновете?
- Феновете доказаха, че са най-великите в България. Прочуха се по света с постъпките си и чудесата, които правят. Сегашният момент се надявам да остане в историята на Левски като един белег и да покаже колко сме силни, когато сме заедно. Да преодолеем този момент и да се върнем към висините, които прилягат на Левски – това са трофеи, успехи и участие в европейските турнири. Това е и моята мечта, заради която съм част от отбора. Искам да подчертая, че в чужбина съм играл пред доста публика, но чувството да играеш пред феновете на Левски е неописуемо, наистина невероятно и нещо, което се помни. Сигурен съм, че доста от футболистите, които са играли пред тази публика, може да се съгласят с мен.

- Това е от мен. За край на тази инициатива искам да кажа: Бъдете здрави, бъдете сплотени, бъдете позитивни и не спирайте да вярвате. Надявам се скоро всичко да бъде наред. Да се върнем към ежедневието и най-вече към мачовете. Да се радваме заедно и да бъдем заедно на „Герена“. Само Левски!