Тодор Батков-младши, син на бившия собственик на Левски Тодор Батков, коментира ситуацията около "сините" и дарението от 500 хил. лева за клуба от депутата Делян Пеевски. От тръст "Синя България" се изложиха и призоваха ръководството да не го приема. Батков обаче бързо ги постави на мястото им.

Ето какво написа той на профила си във Фейсбук:

"Делян Пеевски дарил 500,000 лева на Левски - без условия, без бушони, без задни помисли. Лично. От негова фирма. ПОДАРЪК!

Тръст "Синя България" пишат статусчета, вместо да замълчат и да оценят жеста. Пеевски бил еди-какъв-си, не можело така. Пичове, вие знаете ли как се изкарва половин милион? Не знаете. Нито знаете как се дарява. Опашката от спонсори на Герена нещо я няма, но кандидат-шефовете са много - все със скъсани джобове и сърцераздирателни речи. Не трябвало да има зависимости, защото не трябвало. В професионалния боулинг няма зависимости, защото няма толкова безумни разходи. Ако не ви се гледа боулинг, а футбол - вадете пари, а не декларации.

Тръст "Синя България" не е посолство на Мелмак, а акционер в ПФК Левски АД. Вместо да пишат жалейки в социалните мрежи - да свикат Общо Събрание и да поемат отговорност - включително финансова. Докато това не стане всичко е лаф-мохабет и социални жалейки".