БЛИЦ пита: Кого подкрепяте във войната на "Герена"? 

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Проведеното днес общо събрание на Левски предизвика сериозен отзвук сред феновете на Левски. След обявеното напускане на изпълнителния директор Иво Ивков се очаква и треньорът Станимир Стоилов да се сбогува с клуба, за което БЛИЦ първи писа

Под публикация за днешната тренировка на "сините", те се обединиха около пълна подкрепа за Мъри и обявиха, че в никакъв случай не трябва да се допуска той да си тръгне.

200 лв Начален Бонус Спорт!

Някои предложиха трибуните да се напълнят в предстоящия двубой с Локомотив (София) (събота, 20:00 часа), а играчите да отидат и да прегърнат Стоилов при гол, за да покажат подкрепата си. Други пък призоваха при обявено напускане на треньора, всички фенове да се съберат пред стадиона в знак на протест срещу ръководството.

"Ако си тръгне Мъри, ще се срине много психиката на футболистите!", "Тръгне ли си Мъри, всичко отива по-дяволите! Дано да остане", "Ако Мъри си тръгне, Сираков да гледа да си е тръгнал преди него", "Убихте отбора и всичко, което направихме! Не ми пука кой е крив и кой не е. Ако Мъри тръгне, нещата за Левски приключват!!",

"Ако Мъри напусне Левски, "пазителят на акциите" да се изпарява на мига!", "Изсрахме се на метеното, както се казва! Феновете не заслужаваме такова отношение, имаше хора дали от последните си средства, само и само Левски да пребъде! А накрая какво? Пак всеки дърпа към него, изпокараха се и бързо, бързо се забравиха привържениците! Не съм очаквал, че мога да съм толкова разочарован, точно от тези хора, които в момента управляват клуба. Само се моля, Мъри да не си тръгне, защото тогава Левски е обречен. Пълна подкрепа за Стоилов!!!", пишат фенове на "сините".