БЛИЦ с национално допитване: На кой отбор в България си фен?

Наско Сираков вече работи като собственик на Левски, въпреки че все още не е такъв. Мажоритарният пакет с 86,6% от дяловете на клуба пътуват към София, но Васил Божков не обяви в чии ръце ще се озоват. Независимо от това Сираков вече е начертал план за спасението на "сините". Той включва значително намаляване на дълговете на клуба. 

В края на миналата седмица Наско и Константин Папазов са провели среща с бившия собственик Спас Русев. На нея те са успели да убедят бизнесмена да отпише парите, които е давал като заеми на Левски. И така солидна част от задълженията на клуба ще отпаднат, пише "Тема Спорт". Сираков е получил нужните уверения от Русев, че това ще се случи, ако именно легендата е човекът, който вземе акциите.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Припомняме, че бизнесменът от Лондон пое официално Левски на 30 август 2016 година, като придоби 86,6% от клуба безвъзмездно от Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов. През февруари 2017 г. Русев прехвърли част от акциите си на Даниел Боримиров, превръщайки го във втория по големина акционер на "сините". В началото на 2019 г. вече беше ясно, бизнесменът се оттегля от "Герена". Тогава бе назначен нов Управителен съвет с нов изпълнителен директор - Павел Колев. Задачата им бе да направят одит, преди Васил Божков да поеме контрол над Левски.